neusspray voor wiet

spray wiet!

Tijden veranderen. Gezellig een blowtje opsteken is straks misschien wel passé. We nemen dan een pufje uit een neusspray en zijn in één snuif boven Jan. Het bericht hierover werd gemeld in het blad High Times. De fabrikant die het spulletje gaat maken is Cannabis Biotech. Ken Morrow, medewerker van het bedrijf, vergelijkt de werking van dit middel met die van een neusspray tegen een allergie. Nou ja, daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. De wietspray zou eerst op de medicinale markt komen. Voor mensen die niets met blowen hebben, is zoiets inderdaad vast wel geschikt. Die hebben geen behoefte aan een ritueel rond hun cannabisgebruik. Maar hoe zal de gemiddelde coffeeshopbezoeker hierover denken? Is het niet juist gezellig om je pijpje plukje voor plukje te stoppen, als een uit je krachten gegroeide kabouter, of om met grote zorgvuldigheid een meesterjoint met een tuutje eraan te draaien? Willen we dat geruststellende, bijna meditatieve gefrutsel missen voor een snelle high? Afijn, de tijd zal het leren. Voorlopig is het nog niet zeker wanneer de spray in Nederland leverbaar zal zijn, wanneer hij in de coffeeshop komt en ook niet wat-ie moet gaan kosten. We wachten met een nieuwsgierige neus af.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht