Uit Je Bol van Plomp & Hellinga

Gids voor verstandig druggebruik editie 1913!!!!

Is Nederwiet tegenwoordig een harddrug? Hoe smaakt paddochocola? En is er sprake van een cocaine-explosie? Deze en vele andere onderwerpen werden behandeld in deze opniew uitgebreide en geactualiseerde uitgave van Uit Je Bol. Dit is de eerste alinea van de flaptekst van de druk uit 1994. Met op de cover nog een quote van uw eigen verslaggever: “Het eerste boek waarin een relistisch van iets wat egenlijk al jaren in de samenleving is geintegreerde.” Woorden van die strekking in elk geval. Nu ligt er eindelijk weer een nieuw handboek in de winkel: Een UIT JE BOL van deze tijd. We gaan de bundel uitgebreid beschrijven in de nieuwe Soft Secrets en daarbij doen we natuurlijk ook een interview met beide schrijvers / psychonauten. Maar nu al stellen we dat dit een welkom boek is in deze tijden van (cannabis) repressie!!!!! Uitgave: Prometheus.

Recente berichten

Over Soft Secrets

Soft Secrets is internationaal de toonaangevende bron voor cannabisteelt, legalisatie, cultuur en entertainment. Ons doel is om mensen met dezelfde interesses te verbinden via relevante en actuele informatie zoals gezondheid, levensstijl en zakelijke kansen rondom de cannabiscultuur.

HEB JE HULP NODIG BIJ EEN DRUGSGERELATEERD PROBLEEM? NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT OP MET JE LOKALE HULPLIJN. IN GEVAL VAN ONMIDDELLIJKE LEVENSBEDREIGENDE OMSTANDIGHEDEN, BEL NU 112!

Reageer op dit bericht